Op Orca zijn er ontzettend veel commissies! Een commissie zet zich in om een evenement te organiseren, of om een onderdeel van de vereniging te verbeteren. Zo is er bijvoorbeeld de GalaCie, die elk jaar opnieuw gevormd wordt om een spetterend gala neer te zetten. Een ander voorbeeld is de Arco, die zich de eerste 8 weken van het studiejaar inzet om de eerstejaars kennis te laten maken met de vereniging. Een commissie die wat langer doorloopt is de MatCie, die de boten repareert en onderhoudt.

Om in een van de commissies van Orca te komen hoef je geen ouderejaars te zijn. Ook is het niet een vereiste dat je ervaring hebt met commissies. De meeste commissies worden gevormd op basis van aanmeldingen op de commissiemarkt, die twee keer per jaar wordt gehouden. Hier kan je je aanmelden en een praatje maken met de commissie(voorzitter). Meld je vooral aan bij een commissie die je leuk lijkt!

Voor meer informatie over commissies kan je altijd de commissies zelf aanspreken, een coach vragen, of langs komen op de bestuurskamer!

Laatst bijgewerkt op 01/10/2021

Foutje gespot? Aanvullingen aan dit artikel? Jouw eigen kennis delen? Neem contact op met de redactie.