Gedurende vijf weken van 9 november tot en met 9 december zullen op de dinsdag- en donderdagborrel drie ploegvorming avonden georganiseerd worden, de rest wordt ingevuld door borrels en feesten om elkaar en nieuwe leden nog beter te leren kennen. 

  • Tijdens de ploegvorming avond wordt er een indicatie gedaan met wie je al samen bent  en hoeveel mensen je moet aanvullen. Je stelt een ploegje samen die bestaat uit maximaal 7 personen. 

Voor het inschrijven van de wedstrijden is er een maximaal aantal van 7 personen die je kan opgeven. Deze namen staan het gehele seizoen vast. Dit is dus de reden dat het maximaal bestaat uit 7. Dit is ook het ideale aantal want dan heb je bijna altijd  genoeg mensen om de boot te vullen. 

Tijdens de ploegvorming avond zijn er stickers waarop je kan zetten hoeveel mensen je nog zoekt. Ook staan wij van de Compocie met een google forms waarin we de incomplete ploegjes bijhouden.

De planning van dit jaar. De CompoCie periode trapt dit jaar af met een ploegvormingsavond. Deze avonden zijn speciaal voor jullie (1e jaars) georganiseerd om een ploeg te vinden. Het vormen van een ploeg is soms een uitdaging, wij raden jullie dan ook erg aan om naar deze avonden te komen!

Tijdens deze avonden geven jullie je op met mensen waarmee je al een gedeeltelijke ploeg hebt. Zo kunnen jullie op zoek gaan naar een volledige ploeg van 7 mensen. Ben je in je eentje? Geen probleem! Wij zullen je helpen om te koppelen aan een leuke ploeg. 

Ook zijn tussen de ploegvormingsavonden andere leuke activiteiten georganiseerd om meer eerstejaars te leren kennen zoals de bierproefavond, biergofette en een karaoke avond. 

Aan het einde van de CompoCie periode zijn de borrels meer gericht op het zoeken van coaches. Dit wordt gedaan door middel van de coach bingo. Tijdens deze avond komen jullie in contact met verschillende coaches, wie weet is er een match! De periode sluit af met een legendarisch feest. Het verleid je coach feest! Verleid je coaches met een diner vooraf of een lekkere taart! Jullie kunnen deze avond er alles aan doen om je coaches binnen te slepen.

Laatst bijgewerkt op 16/07/2022

Foutje gespot? Aanvullingen aan dit artikel? Jouw eigen kennis delen? Neem contact op met de redactie.