Maaike Zuurmond is de enige echte voorzitter van de competitie commissie 21-22. Maaikes roots liggen in het compoploegje Hoteldebootel maar ondanks dat ze onze voorzitter is, is ze ook actief aan het trainen in de selectie periode voor de lichte dames. Voor een gezellig praatje of een vraag over de ploegvorming kan je altijd bij haar terecht!

Tesse is bestuursbegeleidster van de Compocie en zit dit jaar in het 52ste bestuur van Orca. Zij vervult de functie Commissaris Competitieroeien. Tesse is super actief binnen orca. afgelopen jaren was ze van veel verschillende commisies lid en heeft nog een compoploeg TRIGGERED. Mocht je ergens een vraag over hebben, Tesse weet altijd raad!

Anna is actief lid bij orca, al enige tijd lid van de Compocie en bij nog veel meer commissies te vinden. Zo zit ze bijvoorbeeld ook bij de Duurzaamheidscommissie en heeft ze nog veel meer gedaan. Anna kan je soms nog in de acht spotten op het water maar staat toch vaker op de borrel met een biertje in haar hand. Ook was het Anna die zich tijdens de lustrumweek een duik in het Merwedekanaal waagde tijdens de Bokma Beerenburg race. 

Jasper kan je ook vinden bij onze Competitie commissie al is deze man dit jaar ook voorzitter van het dispuut FLOAT. Verder kan je hem geregeld als coach langs het kanaal vinden waar hij verschillende ploegjes door de training heen loodst. Jasper zul je vaker op een borrel dan in een boot zien.

Astrid weet als geen ander hoe Orca in elkaar zit want ze is al een jaar of zes orcaan. Bij haar kan je dus ook met al je vragen en struggles terecht. Astrid heeft al in diverse commissies gezeten en niet te vergeten Bestuur 51 waar ze na haar functie commissaris competitieroeien graag bij de Compocie bleef plakken. Ze heeft meerdere ploegjes gecoacht en was ook vaak als stuur te vinden op het water.

Bart is zijn compo leven bij Orca begonnen in de ploeg Brakboord waar hij de eerste halen over het Merwedekanaal heeft gemaakt. Voor het tweede jaar op rij gaat Bart zich bezig houden met de Sjaarzen van Orca om die thuis te laten voelen bij de vereniging. En hij zet verdere stappen in het coachen door het clubdubbel vier coachteam te versterken. 

Friso zul je niet snel een boot zien sturen want hij is by far een van de langste Orcanen van Orca. Dat neemt niet weg dat hij wel een heel actieve coach is van Orcadetjes, ook zul je Friso zeker op een borrel tegen gaan komen. 

Hanna is net als Maaike aan het trainen in de selectieperiode voor de lichte dames. Deze meid is actief met haar ploeg Rowdklapje waar ze vaak mee op de borrels te vinden is. Vorig jaar heeft Hanna voor de eerste keer de competitie periode mee georganiseerd, helaas moest die online plaatsvinden dus ze kan, net als alle andere leden van de commissie, niet wachten om fysiek op Orca alles te organiseren. 

Jonas is het jonkie van de commissie, het roeien in C4’en zit nog vers in zijn geheugen dus kan je bij hem altijd terecht met vragen! Jonas zijn ploeg van vorig jaar is doorgegaan als borrel ploeg maar hij heeft met nieuwe ploeggenoten een ploeg opgericht waar hij dit jaar de Najaarsbokaal voor C4’en mee is gestart. Anna was niet de enige van de Compocie die meedeed aan de Bokma Berenburg race. Jonas deed namelijk ook mee en zeker niet voor niks want hij ging er met die felbegeerde lustrum badjas vandoor!

Maaike Bouwmeester gaat haar vierde jaar in als lid van Orca. Nu zul je Maaike op het Merwedekanaal niet snel meer tegenkomen maar naast dat ze bij de Compocie zit, is ze ook lid van de Barcie dus voor óf achter de bar tijdens een borrel met haar ploeg Keizer Kokos zal je haar des te vaker treffen en kan je gezellig even met haar kletsen! 

Marianne heeft al kennis gemaakt met het burgerleven maar gelukkig weet ze dit goed te combineren met de Compocie en zul je haar bij verschillende activiteiten op Orca dan ook zeker tegen blijven komen!

Marjoleine gaat al haar zesde jaar in als lid van de competitie commissie en Orca is bijna haar tweede thuis. Ze heeft gecoacht en zal  jullie dus goed kunnen helpen bij alle struggles voor het vormen van ploegjes. 

Rutger is drie jaar geleden lid geworden van Orca en heeft tijdens de ploegvorming zijn ploeg Uitvaart opgericht. Met zijn ploeggenoten zijn ze actief op Orca. Rutger is niet alleen actief met de Compocie en mijn zijn ploeg maar achter de bar met de Barcie zul je hem ook geregeld treffen. Drink gerust eens een biertje met Rutger bij de bar!

Juri is al enige tijd terug lid geworden bij orca, hij is als comporoeier gestart bij Aquaholics. De ploeg Achterhaald is een tijdje door Juri geweldig gecoacht en vorig jaar leek Juri het leuk om mee deel te maken van de Compocie. Voor al je compo wedstrijd vragen kan je bij hem terecht!

Nine jit is op dit moment nog weg voor haar stage maar vanaf het wedstrijd seizoen zal zij gelukkig weer geregeld te zien zijn op orca en als lid van de Compocie. Nine Jit starte met compo roeien in haar ploeg Luctor et EmErgo maar is uiteindelijk verder gegaan met dames 030. Spreek haar komend voorjaar gerust aan voor al je vragen!

Charlotte doet samen met Jonas, Rutger, Florine en Florieke voor het eerste jaar mee met de Compocie. Op het water kan je haar nog geregeld tegen komen met wat meiden in een boot. In haar eerste jaar heeft ze met de meiden van Vaartuig een ploeg gevormd waar ze nu nog geregeld mee borrelt. Ook heeft Charlotte verschillende ploegjes gecoacht waar onder de Maestrows. Een compo wedstrijd heeft ze nog nooit kunnen starten door Corona maar stel haar gerust al je vragen!

Florieke is samen met Florine de nieuwe aanwinst bij de Compocie, we hebben super veel zin om samen met hen deze compocie periode in te gaan. Florieke is tweedejaars Orcaan en roeit met de Ergodinnen. Ze heeft afgelopen weken dan ook de Najaarsbokaal geroeid en heeft daar mooie resultaten behaald met haar ploeg!

We zijn als Compocie super blij dat Florine sinds kort lid is bij de Compocie. Florine haar compo ploeg is Bootylicious en ook zij hebben de najaarsbokaal gestart. Afgelopen Arco periode heb je Florine al als Arco coach langs het kanaal kunnen spotten. Niet alleen langs het kanaal kan je haar tegen komen, ook zeker aan de bar dus schroom niet om even een gezellig praatje met haar te maken!

 

Laatst bijgewerkt op 15/11/2021

Foutje gespot? Aanvullingen aan dit artikel? Jouw eigen kennis delen? Neem contact op met de redactie.