Wij zijn het aanspreekpunt voor alle roeiers die in hun eerste jaar gaan competitieroeien. Mocht je vragen hebben over ploegvorming, trainingen of wedstrijden, je kan ze altijd stellen aan ons. Je mag ons een DM sturen op de insta, een mailtje sturen of ons natuurlijk gewoon even aanspreken op Orca!

Wij organiseren, na de afroeiperiode (arco), voor vijf weken allerlei evenementen voor de competitie sectie. Deze variëren van ploegvormingsavonden, feesten, borrels tot wedstrijdvoorbereidingen en skiffdagen. Daarnaast begeleiden we competitieroeiers en – coaches bij het stellen van doelen en het maken van keuzes. De compocie is een commissie die zich richt op de ontwikkeling en begeleiding van ploegen, roeiers en coaches.
Bij de wedstrijden zijn wij voor de competitie roeiers aanwezig dus spreek ons vooral aan als je een vraag of hulp ergens bij nodig hebt en wij zijn er natuurlijk ook om jullie aan te moedigen. Te herkennen aan de rode jassen met compocie erop! Als je ons niet kan vinden op de driewerf zijn we te bereiken via de mail: [email protected] of slide in onze dm (insta: @compocie).

Laatst bijgewerkt op 15/11/2021

Foutje gespot? Aanvullingen aan dit artikel? Jouw eigen kennis delen? Neem contact op met de redactie.